Tarinamme

SE OLI VUONNA ` 95
KAUAN ON AIKAA SIIS

kun puheterapeutti, toimintaterapeutti ja kaksi fysioterapeuttia innostuivat yhteistyöstä ja haaveilivat terapiakeskuksen perustamisesta. Syntyi Terapianurkka. Aluksi terapeutit työskentelivät yhdessä huoneessa ja kotikäynneille saatettiin mennä polkupyörällä. Tänään olemme suuri ja monipuolinen terapiakeskus. Terapianurkassa on 11 alansa ammattilaista, tilaa on 250 m2 ja kotikäyntejä teemme ympäri Länsi-Uuttamaata.

Suurin osa terapeuteistamme työskentelee yrittäjinä Terapianurkassa. Meille tärkeitä arvoja ovat yhteisöllisyys, yksilöllisyys, läsnäolo, sitoutuminen ja ilo. Yhteisöllisyys Terapianurkassa tarkoittaa terapeuttien viikoittaisia yhteisiä tiimipalavereja, yhteisiä työnohjauksia ja koulutuksia. Teemme yhteisterapioita ja konsultoimme toisiamme. Sitoudumme pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Työtapaamme kuuluu taata ajallisten – ja ajatuksellisten – resurssien riittävyys kutakin kuntoutujaa varten. Meille jokainen kuntoutuja on yksilö, jolla on oma tarinansa ja toimintakyvyssään omat haasteensa. Ilo tulee innostuksesta, yhdessä tekemisestä ja onnistumisen kokemuksista.

Tietoa yrityksestä

Terapianurkka on 1995 perustettu kuntoutusalan yksityisyrittäjien yhteenliittymä, joka tarjoaa moniammatillista, lääkinnällistä, neurologista ja neuropsykiatrista kuntoutusta kaikille asiakasryhmille ikään katsomatta!

Toimimme Länsi-Uudellamaalla Vihdin ja Nummelan, Lohjan, Karjalohjan, Sammatin, Virkkalan ja Nummi-Pusulan, Kirkkonummen ja Veikkolan sekä Karkkilan, Raaseporin, Siuntion, Inkoon ja Nurmijärven alueilla. Osa terapeuteistamme työskentelee myös Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla.
Vuositasolla toteutamme ​noin 6500 asiakastapaamista.