Palvelut

Palvelut

 

Terapianurkka tarjoaa lääkinnällistä, neurologista ja neuropsykiatrista kuntoutusta sekä arviointeja lapsille, nuorille ja aikuisille. Kaikki terapeuttimme ovat Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattilaisia.

Kuntoutukseen tullaan lääkärin lähetteellä ja sen voi kustantaa esimerkiksi HUS, terveyskeskus, Kela tai vakuutusyhtiö. Kuntoutukseen voi hakeutua myös itse maksavana lääkärin lähetteellä. Fysioterapian avovastaanotolle ei tarvita lähetettä.

Terapianurkassa tehdään neuropsykologin tutkimuksia sekä fysio- ja toimintaterapeutin arviointeja. Yksilökuntoutuksen lisäksi tarjotaan ryhmämuotoista kuntoutusta, koulutuksia ja työnohjauksia. Työskentelemme kaikkien ikä- ja vammaryhmien kanssa.

Toimipisteemme sijaitsevat Nummelassa, mutta toiminta-alueenamme on koko Länsi-Uusimaa. Vastaanottokäyntien lisäksi työskentelemme myös asiakkaan arkiympäristössä. Ratsastusterapian toteutuspaikka on Lohjalla Virolaisenmäellä.

Kaikilla terapeuteillamme on oma tai alihankintasopimus Kelan ja HUS:in kanssa. Lisäksi terapeutit ovat tehneet sopimuksia lähikuntien kanssa. Työskentelemme suomen kielellä.

Tutustu kuntoutuspalveluihimme

  • Fysioterapia
  • Toimintaterapia
  • Neuropsykologinen kuntoutus
  • Neuropsykiatrinen valmennus
  • Ratsastusterapia

Tutustu tästä vuoden tilastoihimme