FYSIOTERAPIA

Terapianurkan fysioterapian palvelut, kuvassa potilaan sormien hierontaa

Fysioterapian tarkoituksena on auttaa kuntoutujaa hänen kohtaamissaan liikkumisen ja toimintakyvyn haasteissa. Toimintakyky saattaa olla uhattuna esim. vamman, sairauden, kivun tai ikääntymisen johdosta. Tavoitteena on edistää, kehittää ja palauttaa liikkumiskykyä ja terveyttä. Terapiassa käytettävät välineet ja ympäristö valitaan yksilöllisesti kuntoutujan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Aktiivisen harjoittelun lisäksi fysioterapiaan kuuluu tarvittaessa apuvälinetarpeen arviointi, apuvälineiden hankinta ja käytön ohjaus.

Tarjoamme neurologista ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutusta lapsille ja nuorille. Fysioterapia toteutuu vastaanotolla Terapianurkassa, kuntosalilla, uimahallissa tai koti-/päiväkoti-/koulukäynteinä asiakkaan arkiympäristössä. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Maksajana voi olla kunta, sairaanhoitopiiri, Kela, vakuutusyhtiö tai asiakas itse.

Terapianurkan fysioterapeuteilla on laajalti erityiskoulutuksia ja käytössään monipuoliset tilat sekä laaja terapiavälineistö. Voit tututustua Terapianurkan tiloihin kuvagallerian kautta.

Fysioterapeutti

Elli Metsola
050 337 0550

Eira Laine
050 374 2902