Nuorten fysioterapia

Terapianurkan palvelut nuorille, kuvassa lapsi istumassa penkillä ja esittelemässä jalkapohjiaan

“Fysioterapiassa mukavinta on se, että voidaan harjoitella tulevia harrastuksiakin varten.”

– Poika 15v. –

Terapianurkka tarjoaa fysioterapiapalveluja nuorille. Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Sinulla voi olla maksusitoumus esimerkiksi kunnalta tai vakuutusyhtiöltä tai voit maksaa käynnin itse. Fysioterapiakäynnit toteutuvat joko vastaanotolla Terapianurkassa, kotona ja/tai koulussa tai esimerkiksi kuntosalilla, tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tavoitteet fysioterapiajaksolle asetetaan yhdessä sinun arkeesi ja tarpeisiisi sopien. Harjoitteita ei tehdä vain terapiakäynneillä, vaan ne pyritään nivomaan osaksi jokapäiväistä arkeasi. Fysioterapiaan kuuluu toisinaan myös liikkumisen apuvälineiden tarpeen arviointi, hankinnassa avustaminen ja käytön harjoittelu.

Tavallisia syitä hakeutua fysioterapiaan ovat esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön kivut tai muut pulmat, tapaturmien jälkeinen kuntoutuminen, rasitus- ja urheiluvammojen hoito ja ehkäisy, painonhallinta, reuma tai muu tulehdussairaus, lihastauti sekä liikunta- ja/tai kehitysvamma.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Maksajana voi olla kunta, sairaanhoitopiiri, Kela, vakuutusyhtiö, työterveyshuolto tai asiakas itse.

Fysioterapeutti

Elli Metsola
050 337 0550